Copyright © 2017

Pientuotettua gmo-vapaata niittybroileria, Vihdistä.

Niittylintu oy
info@niittylintu.fi

Tilanhoitaja 0505761061

kokonainen niittybroiler

1 kokonainen niittybroileri

 

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 sitruuna

2 dl tuoretta basilikaa

1 dl tuoretta meiramia

 

MAUSTEVOI

60 g voita

2 kpl valkosipulinkynttä

1 dl tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, timjamia

1 tl sitruunankuoriraastetta

1 tl pippurisekoitusta

 

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja muut aineet.

 

Hiero broilerin vatsaan suolaa ja pippuria. Leikkaa sitruuna lohkoiksi

Ujuta nahan alle maustevoita, hiero sitä myös broilerin pintaan.

Lohko sitruuna ja hienonna basilika ja meirami.

Täytä broilein vatsa sitruunalla ja yrteillä.

Ripottele lopuksi broilerin päälle pippurisekoitusta ja suolaa.

 

Nosta broileri uunivuokaan. Laita vuoka 225-asteiseen uuniin 10 minuutiksi.
Laske lämpö 200 asteeseen ja jatka paistamista noin tunti.
Broileri on kypsä kun lihan sisälämpötila on 72 astetta.