Copyright © 2017

Pientuotettua gmo-vapaata niittybroileria, Vihdistä.

Niittylintu oy
info@niittylintu.fi

Tilanhoitaja 0505761061

Kokonainen niittybroiler grillattuna.

1 kokonainen niittybroiler


4-5 valkosipulin kynttä
Persilja
Chili
Myssyfarmin luomu-rypsiöljyä
Mustapippuria, suolaa
Paprikajauhetta.


Aloita valmistelemalla marinadi.
Murskaa valkosipulit ja hienonna persilja ja chili.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Halkaise kokonainen niittybroiler selkäpuolelta. Nosta vuokaan tai isoon kulhoon.
Sivele marinadilla kauttaaltaan, peitä kelmulla ja anna marinoitua yön yli jääkaapissa.

Kuumenna grilli, grillaa molemmat puolet kauniin väriseksi ja käännä broileria muutamia kertoja grillauksen aikana. Sivele vuokaan jäänyt marinadi sudilla, broilerin pintaan aina käännettäessä.
Grillaukseen menee noin. 1,5 tuntia broilerin koosta riippuen. Tarkista kypsyys grillitikulla,
kun lihasneste on kirkasta, broiler on valmis.