Copyright © 2017

Pientuotettua gmo-vapaata niittybroileria, Vihdistä.

Niittylintu oy
info@niittylintu.fi

Tilanhoitaja 0505761061

Niittybroilerin rintafile
Öljyä
Suolaa &pippuria
Jäävuorisalaatti
kurkkua
tomaattia
salaattijuustoa
Valkosipuli Aioli
3 valkosipulinkynttä
2 tl sinappia
1 kananmuna
1/2 sitruunan mehu
Ripaus suolaa
2 dl rypsiöljyä
 
Nosta broilerit laakeaan uunivuokaan. Hiero öljy, suola ja pippuri broilerin pintaan. Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes broilerit ovat kypsiä eli lihasneste on kirkasta.
Huuhdo salaatti, kurkku ja tomaatti. Pilko ne tarjoiluvadille. Sekoita salaattijuusto sekaan.
Valmista Aioli. Murskaa valkosipulit ja laita ne kannuun. Lisää myös muut ainekset. Sekoita sauvasekoittimella kuohkeaksi. Nosta jääkaappiin kylmettymään.
Riivi kypsä ja jäähtynyt liha salaatin joukkoon, kaada Aiolia päälle tai tarjoile erikseen.

Niittybroilersalaatti ja valkosipuli aioli